Startdatum: 13/12/2018
Einddatum: 17/12/2018
Tijd: 00:00 - 00:00

De fractievoorzitter van OPEN, Nienke van der Veen, is één van de 5 overgebleven kandidaten in de verkiezing van het raadslid van het jaar in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Wij van OPEN hebben 6 kanjers van raadsleden. Eigenlijk zijn ze voor ons alle 6 raadslid van het jaar! In 2018, dit jaar, kiezen we voor Nienke van der Veen, omdat zij haar rol als fractievoorzitter voortvarend heeft opgepakt. Zeer bevlogen komt zij op voor sociale en groene zaken in onze gemeente, ze bereidt onderwerpen gedegen voor en heeft vele contacten gelegd met mensen in onze gemeente. OPEN is dan ook van mening dat deze titel haar in 2018 dubbel en dwars toekomt.

Kortom: Nienke van der Veen van OPEN is het raadslid van het jaar 2018 … maar zover is het nog niet. Voor de titel is verkiezing nodig – iets waar we ook jullie hulp bij vragen.

Ronde twee vindt plaats tussen donderdag 13 december, 12:00 uur, en maandag 17 december, 12:00 uur. In deze ronde kan een keuze gemaakt worden voor een van de raadsleden die in de top 5 zijn gekomen. Ga voor het uitbrengen van je stem tussen 13 en 17 december naar deze pagina (link).

We willen je bij voorbaat bedanken voor je hulp!

Mocht je willen helpen door deze aanmoediging uit te zetten onder anderen, via social media of e-mail, vergeet dan niet deze link toe te voegen: https://nl.surveymonkey.com/r/C2NP95J. Mensen komen dan direct uit bij de tweede verkiezingsronde.