Startdatum: 06/12/2018
Einddatum: 10/12/2018
Tijd: 00:00 - 00:00
Het is weer tijd voor de verkiezing van het raadslid van het jaar in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het is overduidelijk dat wij bij OPEN een raadslid hebben dat ver uitsteekt boven andere raadsleden en deze titel meer dan verdient: onze fractievoorzitter Nienke van der Veen.

In de afgelopen maanden heeft zij op vele momenten de raad op één lijn gekregen, had zij contacten met vele mensen in onze gemeente en leidde zij inspirerend onze jonge fractie. Haar veelzijdigheid en constructieve bijdrage in de gemeentepolitiek is niet onopgemerkt gebleven, OPEN is dan ook van mening dat deze titel haar in 2018 dubbel en dwars toekomt.
Kortom: Nienke van der Veen van OPEN is het raadslid van het jaar 2018 … maar zover is het nog niet. Voor de titel is verkiezing nodig – iets waar we ook jullie hulp bij vragen.

De verkiezing is in twee stappen:

  • In de eerste ronde kan een keuze gemaakt worden tussen alle raadsleden. Van donderdag 6 december 2018, 12:00 uur, en maandag 10 december 2018, 12:00 uur, kun je hier je stem uitbrengen (link).  Als we hiermee voldoende stemmen verzamelen, belandt Nienke in de top 5!
  • Ronde twee vindt plaats tussen donderdag 13 december, 12:00 uur, en maandag 17 december, 12:00 uur. In deze ronde kan een keuze gemaakt worden voor een van de raadsleden die in de top 5 zijn gekomen. Ook daarvoor kun je je stem uitbrengen, ga daarvoor tussen 13 en 17 december naar deze pagina van de gemeente (link), waar de nieuwe verkiezingslink is geplaatst.

We willen je bij voorbaat bedanken voor je hulp! Mocht je willen helpen door deze aanmoediging uit te zetten onder anderen, via social media of e-mail, vergeet dan niet deze link toe te voegen: https://nl.surveymonkey.com/r/N6VVCXM. Mensen komen dan direct uit bij de verkiezing.

Doe mee en stem op Nienke als raadslid van het jaar 2018!