Datum: 07/05/2019
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Gemeentehuis van Bunnik, Singelplantsoen 1, 3984 NC Odijk

Op 7 mei zijn in Bunnik Agnes Jongerius en Sabine Klok te gast, kandidaten voor het Europees Parlement. Agnes staat op nummer twee voor de PvdA, Sabine Klok is de nummer vijf van GroenLinks.

Op 23 mei mogen we stemmen voor het Europese parlement. Wat betekenen deze verkiezingen voor de kiezers in Werkhoven, Odijk en Bunnik? P21 (de lokale combinatie-partij in Bunnik: GroenLinks, PvdA, onafhankelijken) legt deze en andere vragen voor aan twee kandidaten voor het Europees Parlement. Het gesprek staat onder leiding van Vincent Bijlo.

Thema’s zullen onder meer zijn (arbeids)migratie en integratie, klimaatbeleid en luchtkwaliteit. Graag nemen we ook uw zorgen of vragen mee, die kan je bij aanmelding aangeven.

Op de debatavond van 7 mei willen we de politiek in Europa voor de kiezer in Bunnik en omgeving inzichtelijker maken. Wat is de uitwerking van de keuzes van GroenLinks en PvdA in Brussel voor de achterban in Nederland? Is er nog wel draagvlak voor solidariteit met andere Europese landen? En hebben we in Nederland de Europese Unie nog wel nodig? Met dit debat wil P21 kennis en denkbeelden uitwisselen voor meer begrip en een onderbouwde keuze voor de Europese verkiezingen.

De avond vindt plaats in het Gemeentehuis van Bunnik, Singelplantsoen 1, 3984 NC Odijk. START 20:00U, inloop vanaf 19.30.

De toegang is gratis. Vooraf aanmelden stellen we op prijs. Bij aanmelding kunt u ook vast uw vraag voor Agnes of Sabine doorgeven. Aanmelden: https://www.p21.nl/7-mei-debat-over-europa-met-agnes-jongerius-pvda-en-tineke-strik-gl/