Datum: 11/05/2019
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Margaretha Turnorlaan in Amerongen

Het thema van deze editie van de Grietmarkt is ‘Vol Energie’. Daarom is er, in samenwerking met Heuvelrug Energie, een Energiestraat ingericht. In dit bijzondere straatje staan regionale standhouders die zich met duurzame energie bezighouden. Zij kunnen je alles vertellen over bijvoorbeeld zonnepanelen, isolatiematerialen of collectieve opwekkingsprojecten. Ook zijn de Energie-ambassadeurs aanwezig en bovendien worden er twee presentaties gegeven over KlimaatGesprekken. Kinderen kunnen leuke en leerzame proefjes doen over duurzame energie.

Verder kun je als bezoeker op de Grietmarkt genieten van kunst, biologische producten en muzikale intermezzo’s. Ook voor de kleintjes is er veel te doen en te beleven, zoals een verhalenverteller en een knutselkraam.

Waar en wanneer?

De Grietmarkt is op zaterdag 11 mei van 10.00 uur tot 17.00 uur op de Margaretha Turnorlaan in Amerongen (tegenover het Kasteel). De toegang is gratis. De organisatoren heten je van harte welkom en vragen je om, indien mogelijk, op de fiets of met de bus te komen.

Kijk voor meer informatie over de deelnemers en het programma op de website www.grietmarkt.nl.