OPEN is de sociale en groene beweging in de gemeente de Utrechtse Heuvelrug. Wij staan voor een lokale beweging waarin inwoners van de Utrechtse Heuvelrug samen het verschil maken. Wij delen sociale en groene waarden en zetten ons hier actief voor in. Onze raadsleden en commissieleden doen dit dagelijks in de fractie en de gemeenteraad. Daarnaast houden we ons actief bezig met lokale thema’s die ertoe doen. Voorbeelden hiervan zijn, armoede, inclusie, duurzaamheid en wonen. We zijn van plan om nog meer inwoners en leden van OPEN te betrekken in onze actieve beweging.  Hiervoor zoeken we een actieve verbinder.

Actieve Community Manager

Ben jij iemand die blij wordt van veel contact te leggen met diverse mensen  en om ontmoetingen en bijeenkomsten te faciliteren? Wij zoeken een verbinder die inwoners en leden actief benadert,  de aansluiting vindt met alle soorten mensen en inwoners motiveert en inspireert om mee te doen met OPEN. Daarnaast regel je in samenwerking met andere OPEN mensen de randvoorwaarden voor ontmoetingen en bijeenkomsten.

Wij bieden:

 • Een groep met enthousiaste en bevlogen OPEN mensen;
 • interactie met interessante inwoners;
 • de kans om je bezig te houden met relevante maatschappelijke thema’s;
 • de mogelijkheid om je talent in te zetten en verder te ontwikkelen;
 • ondersteuning waar nodig;
 • Waardering;

Wat verwachten we van jou:

 • Je deelt ons sociaal en groen gedachtegoed
 • Je bent een dagdeel per twee weken beschikbaar
 • Je bent een verbinder met humor
 • Je hebt een praktische insteek
 • Je bent voor langere tijd beschikbaar (minimaal 6 maanden);
 • Je bent betrouwbaar, zelfstandig, vriendelijk en enthousiast;

Zoek je meer informatie? Heb je nog vragen over de inhoud van het vrijwilligerswerk neem dan contact op met Harrie Swarte 06- 52401646 of Jolanda Gerritsen 06-45458661 beiden zijn bestuursleden van OPEN.

Wil je komen kennismaken?  Mail je motivatie naar info@sociaalengroen.nl  Laat ons weten waarom wij juist jou moeten uitnodigen voor een gesprek. Wij zien je reactie graag tegemoet.  Meer informatie over OPEN kun je vinden op www.opensociaalengroen.nl