Op 19 maart organiseert de CultuurHoek een avond voor iedereen die geïnteresseerd is om mee te helpen bij het organiseren van culturele activiteiten, per thema in een zelfstandig werkgroepverband bij de CultuurHoek. Op de nieuwjaarsreceptie van OPEN op zaterdag 12 januari zijn we hartelijk ontvangen op de CultuurHoek en naast het klussen zijn er ook OPEN leden geweest die hebben deelgenomen aan de eerste brainstormsessie over het vormgeven van de culturele activiteiten.

Vind je het leuk om hieraan mee te doen, of ken je mensen die dit leuk vinden:  je bent welkom om mee te doen.

Voor meer informatie kijk op de website van de CultuurHoek, via deze link: https://cultuurhoek.nl/cultuurhoek-zoekt-vrijwilligers-voor-culturele-activiteiten/

Opgeven voor de avond kan via Emmy Bolsius: emmybolsius@hotmail.com

Mensen die geïnteresseerd zijn, maar die avond niet kunnen, kunnen zich ook bij Emmy melden.