Graag nodigt OPEN je uit voor een ledenbijeenkomst op dinsdagavond 27 november 2018. Je bent vanaf 20.00 uur hartelijk welkom in de Koningshof in Doorn (dit ligt naast het Cultuurhuis, achter de kerk).

Onze nieuwgekozen fractie is na de gemeenteraadsverkiezingen van afgelopen maart hard aan het werk gegaan om bij te dragen aan het uitvoeren van het raadsprogramma. Inmiddels is het alweer november en is het de tijd voor de gemeentebegroting. In de begroting zijn keuzes te maken en de fractie van OPEN wil de dilemma’s en opties graag met je delen.
Dit lijkt misschien een beetje droge kost en daarom voegt het bestuur van OPEN daar dan ook graag een drankje aan toe. Wij staan klaar deze avond om jou en anderen te ontmoeten en met elkaar kennis te maken.
Ook onze wethouder Hans Waaldijk is aanwezig om te vertellen hoe het hem vergaat in het college en daarbuiten.

De avond is voor alle leden en belangstellenden van OPEN en juist ook bedoeld voor mensen die niet eerder of niet zo vaak op OPEN bijeenkomsten zijn geweest. Na de mooie, droge zomeravonden is de natte herfst een goed moment om ons en elkaar te ontmoeten. Wees welkom!

Tot snel!

– Bestuur van OPEN
(voor vragen en opmerkingen: open@sociaalengroen.nl)