Op zaterdagavond 22 september organiseerde OPEN in fijne samenwerking met Buurtwelzijn LGS een OPEN eettafel in buurthuis ’t Hoekje in Driebergen, speciaal voor bewoners van de Groenhoek en de Lange Dreef.

Geïnspireerd door de geslaagde OPEN eettafels in de verkiezingscampagne, werd deze eettafel georganiseerd met als doel geïnspireerd te raken door de ideeën en inzichten van bewoners. Met bijna 30 bezoekers was het een druk bezochte avond. Na een openingsdrankje en een openingspraatje van buurtcoach Erwin Donkervoort splitste het gezelschap zich op in drie groepen die elk hun eigen OPEN gespreksleider hadden. Van taallessen tot tiny forests tot ‘hoe spreek je elkaar nou aan in de buurt?’ – allerlei onderwerpen kwamen aan bod. Dit alles onder het genot van een heerlijk driegangenmenu van chefkok Jurriaan Romijn, compleet met muzikaal toetje.

De reacties waren heel positief, het was een gezellige avond vol met input voor raadsleden Nienke van der Veen en Sigrid Vink. Bent u geïnspireerd geraakt en hebt u ook een onderwerp voor een eventuele volgende eettafel? Neem dan contact op via de site van OPEN via deze link.