Vandaag is het officieel geworden, Hans Waaldijk is wethouder geworden, met in zijn portefeuille o.a. sociale zaken en inclusie & burgerparticipatie. De fractie van OPEN heeft Hans met veel vertrouwen aangedragen voor deze mooie portefeuille, waarin we onderwerpen terugzien die ons sociale hart harder doen kloppen. Hij heeft er zin in om met het raadsprogramma aan de slag te gaan in dit breed gedragen college. Wij wensen Hans veel succes de komende jaren!

Doordat Hans Waaldijk wethouder is geworden, en Hans Nijhof de fractie vanwege een ernstige ziekte (zie link) heeft moeten verlaten, zijn er twee gemeenteraadszetels van OPEN vrijgekomen. Clemens Festen en Joost Scheltinga zullen deze zetels namens OPEN overnemen. Zij zijn beide als gemeenteraadslid geïnstalleerd tijdens de gemeenteraadsvergadering van 24 mei. Welkom Clemens en Joost!