“Leuk, vandaag de eerste fractie vergadering van OPEN gehad. Mooi om met het nieuwe team aan de slag te gaan. Nienke, Karel, Ernst, Sigrid, Hans en ik, we hebben er veel zin in. Vandaag vooral de openbare bespreking van aanstaande maandag voorbereid. Dan komen alle fracties bijeen om de uitslag van de verkiezingen te duiden.

Wij waren het inhoudelijk snel eens over de thema’s die voor ons van groot belang zijn, zoals duurzaamheid, sociale inclusie en wonen, maar we zijn ook benieuwd wat de andere partijen gaan inbrengen. We weten waar wij staan en weten ook welke stappen wij willen zetten.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen via deze website en natuurlijk de sociale media.
Vragen, stel ze gerust!

Graag wil ik op deze plek nog een keer al onze kiezers bedanken en natuurlijk alle vrijwilligers die hebben bijgedragen aan de campagne.”

– Hans Waaldijk