Op weg naar een Voedselagenda voor de Utrechtse Heuvelrug!

Iedereen eet, elke dag. Voedsel is een basisbehoefte. Maar voedsel leeft ook sterk als maatschappelijk thema. Veel bedrijven, organisaties en inwoners hebben belangstelling voor gezonde voeding en duurzame productie. ‘Korte ketens’ zijn in opkomst. Boeren en consumenten zoeken elkaar vaker op, omdat consumenten willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het is geproduceerd. Ook wordt de verbindende kracht van samen eten steeds meer onderkend.

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseert OPEN daarom een Eettafel om met belangstellenden (beroepsmatig of persoonlijk) een duurzame en sociale Voedselagenda voor de gemeente Utrechtse Heuvelrug op te stellen.

Kom ook!

Eet je mee? Denk je mee? Graag nodigen we je uit om tijdens een gezamenlijke maaltijd actief mee te praten over de vraag: “Wat moet er in de Voedselagenda voor de gemeente Utrechtse Heuvelrug komen te staan?”.

Uiteraard zorgen wij voor de smakelijke ingrediënten voor deze avond: prikkelende bijdragen van inspirerende mensen én producten met een goed, lokaal en duurzaam verhaal. We horen graag van je, van harte welkom!

Hartelijke groeten,

namens OPEN,

Karin Andeweg, Ernst Hart, Herman Snijders, Tim Verhoef

Praktische informatie

Datum: woensdagavond 7 maart

Tijd: inloop 18:30, start maaltijd 19:00, einde 22:00

Plaats: De Cultuurhoek, Engweg 14, Driebergen

Aanmelden: uiterlijk 4 maart bij Ernst Hart (ernst.hart@kpnmail.nl)

Meer info: Karin Andeweg (karinandeweg@hotmail.com) of Ernst Hart (ernst.hart@kpnmail.nl)