OPEN Eettafel bij De Twee Marken in Maarn

Op woensdag 31 januari vindt de vierde OPEN Eettafel plaats in Maarn. Chef-kok Jurriaan Romijn kookt met lokale en duurzame ingrediënten een heerlijk menu en tijdens het eten maak je kennis met de mensen van OPEN. De toegang is gratis en als je ’s middags ook wilt helpen koken, dan kun je je aanmelden bij Jurriaan. Eet je gezellig mee? Om 18.30u ben je welkom.

Na succesvolle edities in Doorn, Leersum en Amerongen is op woensdag 31 januari Maarn en Maarsbergen aan de beurt. Om 18.30u ben je van harte welkom in De Twee Marken in Maarn. Samen eten we een maaltijd van lokale en duurzame producten en er is volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Hans Waaldijk (fractievoorzitter en lijsttrekker) zal namens OPEN het gesprek leiden. Ook enkele andere OPEN-leden uit Maarn en Maarsbergen zullen aanwezig zijn. Zij horen graag wat je blij maakt in de gemeente en waar je kansen ziet om dingen nog socialer en groener te maken.

OPEN is een initiatief van de lokale afdelingen van GroenLinks en Partij van de Arbeid. Maar alle betrokken, vooruitkijkende inwoners zijn welkom, ook als je geen lid wilt zijn van een landelijke politieke partij. Om iedereen in de gemeente de gelegenheid te geven om nader kennis te maken met OPEN en om te horen wat belangrijk is voor onze inwoners, organiseren we de Eettafels.

Chef-kok Jurriaan Romijn bereidt ’s middags het eten. Hij geeft veel kookworkshops en vindt het leuk als je mee wilt helpen koken. Wil je niet koken, maar wel mee eten? Dat kan natuurlijk ook. Geef je op voor deze OPEN Eettafel bij Jurriaan (0612392112) of via e-mail: ernst.hart@kpnmail.nl. Graag houden we rekening met dieetwensen en allergieën. Je bent van harte welkom om mee te koken of aan te schuiven!