Op donderdag 25 januari vindt de derde OPEN Eettafel plaats in Amerongen. Chef-kok Jurriaan Romijn kookt met lokale en duurzame ingrediënten een heerlijk menu en tijdens het eten maak je kennis met de mensen van OPEN. De toegang is gratis en als je ’s middags ook wilt helpen koken, dan kun je je aanmelden bij Jurriaan. Eet je gezellig mee? Om 18.30u ben je welkom.

Na succesvolle edities in Doorn en Leersum is op donderdag 25 januari Amerongen aan de beurt. Om 18.30u ben je van harte welkom in DE Proloog in de Allemanswaard. Samen eten we een maaltijd van lokale en duurzame producten en is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. De Amerongse OPEN-wethouder Hans Nijhof en kandidaat-raadsleden Ernst Hart en Selina van Krieken zullen namens OPEN het gesprek leiden. Zij horen graag wat je blij maakt in de gemeente en waar je kansen ziet om dingen nog socialer en groener te maken.

OPEN is een initiatief van de lokale afdelingen van GroenLinks en Partij van de Arbeid. Maar alle betrokken, vooruitkijkende inwoners zijn welkom, ook als je geen lid wilt zijn van een landelijke politieke partij. Om iedereen in de gemeente de gelegenheid te geven om kennis te maken met OPEN en om te horen wat belangrijk is voor de mensen in onze gemeente, organiseren we de Eettafels.

Chef-kok Jurriaan bereidt ’s middags het eten. Hij geeft veel kookworkshops en vindt het leuk als je mee wilt helpen koken. Wil je niet koken, maar wel mee eten? Dat kan natuurlijk ook! Geef je op voor deze OPEN Eettafel bij Jurriaan (0612392112) of via e-mail: ernst.hart@kpnmail.nl. Graag houden we rekening met dieetwensen en allergieën, laat dat even weten. Je bent van harte welkom om mee te koken of aan te schuiven!