2018 wordt voor OPEN (initiatief van GroenLinks en PvdA) een spannend jaar. Op 21 maart zullen wij voor de eerste keer als nieuwe progressieve politieke beweging meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in de Utrechtse Heuvelrug. Op 17 januari spreken we tijdens een winters en duurzaam stampottenbuffet verder met de mensen die ons de afgelopen maanden geïnspireerd hebben. Tijdens deze speciale editie van onze eettafels zijn alle eerste negen van de kieslijst aanwezig om zich met onze inspiratoren inhoudelijk te verdiepen op de campagnethema’s stille armoede, voedsel en inwonersparticipatie.

Op de Kraaybekerhof in Driebergen (Diederichslaan 25) willen we ook aan u onze gemotiveerde kandidaat-raadsleden voorstellen. En van u horen: hoe kunnen onze campagnethema’s praktische invulling krijgen in de politiek van de Utrechtse Heuvelrug? Tijdens de maaltijd gaan we daarover met elkaar in gesprek. Eenieder die aan het gesprek wil deelnemen is welkom om aan te schuiven vanaf 18:30.