Kom koken of eten in de OPEN keuken!

Op woensdag 22 november en woensdag 29 november nodigt OPEN iedereen uit om kennis te maken tijdens een OPEN keuken. De maaltijden worden bereid onder begeleiding van chefkok Jurriaan Romijn en als je wilt kun je ook meehelpen met koken.

OPEN is een initiatief van GroenLinks en PvdA in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Graag maken wij kennis met de inwoners van de gemeente door in alle dorpskernen met hen te koken en te eten. Namens OPEN zijn huidig gemeenteraadslid Tim Verhoef en kandidaat-raadslid Ernst Hart aanwezig. Uiteraard staat het thema ‘voedsel’ op de agenda, maar ook andere actuele onderwerpen komen aan bod. Heb je iets op je hart, of is er iets dat je graag met ons wilt delen? Je bent van harte welkom om aan te schuiven!

De eerste edities vinden plaats in het Cultuurhuis in Doorn en in de Binder in Leersum. Heb je zin in een workshop koken én wil je genieten van wat je samen met de chef hebt gemaakt, geef je dan uiterlijk de maandag tevoren op via ernst.hart@kpnmail.nl of de chef (06-12392112). Wil je liever alleen mee eten, dan vinden wij dat ook heel gezellig. Graag houden we rekening met dieetwensen en allergieën.

Kom je eten? Dat kan:

… op woensdag 22 november in cultuurhuis Doorn om 18.30u of

… op woensdag 29 november in de Binder te Leersum om 18.30u

Kook je mee? Dan geeft chef Jurriaan je alle informatie die je nodig hebt.

OPEN begroet je graag!

 

Ook kun je je opgeven via de site van Open https://opensociaalengroen.nl, facebook (opensociaalengroen) en twitter (@sociaalengroen).