Hans Waaldijk is de beoogd lijsttrekker van Open bij de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug volgend jaar maart. Waaldijk, raadslid van het jaar 2016, is op dit moment al fractievoorzitter voor Open.

Hans Waaldijk: “Een sterke samenleving ziet om naar elkaar, denkt na over de toekomst en lost problemen samen op. Om als lijsttrekker van Open de komende vier jaar vanuit onze sociale en groene waarden met elkaar te bouwen aan een duurzame gemeente is voor mij een prachtige uitdaging”.

Hans strijd met passie voor een eerlijk minima beleid en een duurzame agenda voor de Utrechtse Heuvelrug.

Open is de progressieve lokale beweging, van en voor inwoners, gericht op versterking van sociale en groene waarden. Open is een initiatief van GroenLinks en PvdA. Open biedt ook een thuis aan lokale progressieven die geen lid zijn van een landelijke politieke partij.