Progressief Heuvelrug

De beweging Progressief Heuvelrug is ontstaan uit de wens van actieve inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug om mee te kunnen praten over hun omgeving. Hoewel deze inwoners zich thuis voelen bij het groene en sociale verhaal van partijen als PvdA en GroenLinks, voelen zij niet de behoefte om zich aan te sluiten bij de landelijke politiek. Maar lokaal doen we mee!

Met de lokale afdelingen van GroenLinks en PvdA vormt Progressief Heuvelrug een nieuwe beweging gevormd: OPEN. Deze beweging wil zich verbinden met alle lokale initiatieven die de wereld groener maken en met iedereen die zich inzet om zijn medemens te steunen. Ook neemt de beweging deel aan de lokale politiek: OPEN heeft 6 gemeenteraadsleden en 3 commissieleden. zij worden ondersteund door een groep vrijwilligers uit alle drie de partijen.

Wil je ook bijdragen aan progressieve politiek op de heuvelrug, maar houd je het liever lokaal? Laat het ons weten [link]! We kunnen altijd hulp en meedenkers gebruiken en vinden het belangrijk om van de inwoners terug te horen wat zij vinden, willen en hopen.

Bestuur

Het bestuur van Progressief Heuvelrug bestaat uit [PM]. U kunt het bestuur bereiken via de secretaris [e-mail].