Reactie OPEN op treinreis college

Er is in de media opschudding ontstaan door een bericht dat het College van B&W van de gemeente Utrechtse Heuvelrug in de trein naar het VNG-congres in Maastricht een aantal inhoudelijke zaken heeft besproken.

Wij vinden het pijnlijk dat dit gesprek is gevoerd in een openbare treincoupé. We zijn bovendien verbaasd over de naïviteit van het College, en hadden meer omgevingsbewustzijn verwacht van de Collegeleden.

Wij willen op dit moment nog niet ingaan op de inhoud die er door het College in de trein besproken zou zijn. Eerst willen we meer informatie van het College zelf. Hierover zijn inmiddels schriftelijke vragen gesteld door de VVD. We wachten de beantwoording af.

By |2018-06-27T22:08:28+00:00juni 27th, 2018|Categories: Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Reactie OPEN op treinreis college

About the Author: